CHORDARENA
home artists songs chords about

Chord Kapan Kapan by Didi Kempot

chord dan lirik lagu dari Didi Kempot

Didi Kempot
Kapan Kapan
Didi Kempot

Chord Diagram

4
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
G
1
3
2
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
F
2
2
3
  • E
  • A
  • D
  • G
  • B
  • E
1
2
3
4
5
6
Fret 1
C
Font
Transpose
Autoscroll
(INTRO) G F  C  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C    G
aku seneng kowe..
(Interlude) C  F  G  C G
C
kapan kapan..
F
mesti petuk karo kowe
G
yen kowe kangen..
C     G
aku tak teko mrene..
C
kapan kapan..
F
mesti ketemu ning kene
G
senajan mung sedelo
C
ning aku wis nyawang kowe
(CHORUS)
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
durung mari rasane
G
aku ketemu kowe
C
ra biso suwe
F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
C
ketemu mongso wengi
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..
G
semene suwene aku kangen kowe
C
aku seneng kowe..

   
same artist
Pamer Bojo
by Didi Kempot
Kowe Nduwe Aku
by Didi Kempot
Eling Taiwan
by Didi Kempot
Pantai Klayar (Pop Version)
by Didi Kempot
Tresno Sewengi
by Didi Kempot
Suket Teki + Video
by Didi Kempot
Sigar Tresnone
by Didi Kempot
Pom Bensin
by Didi Kempot
Piring Pecah
by Didi Kempot
Penyiar Radio
by Didi Kempot
Latest Played Song
Titip Rindu Buat Ayah
by Ebiet G Ade
Dearest
by Ayumi Hamasaki
Seandainya
by Ari Lasso
Arti Cinta
by Ari Lasso
Musnah
by Andra and The Backbone
Doaku Untukmu Sayang
by Wali
Dik
by Wali
Tetap Bertahan
by Wali
Langit Bumi
by Wali
Flower In The Dessert
by Dewa 19
Utuh
by Tangga
Ku di Negri Orang
by Slank